Advies nodig of een vraag stellen? Belt u gerust!   icon mail  06 10 33 95 96     icon envelop   info@livosshop.nl  icion f           

Over Livos

Livos is de online shop voor natuurverf & olie!

Bij Livos kunt u terecht voor natuurlijke verven, oliën en lakken. Zowel voor dekkende als transparante afwerking voor hout. Voor binnen en buiten. Ook biedt Livos natuurlijke wandverven aan voor muren binnenshuis en onderhouds- en schoonmaakproducten.

Gewoon gezonde, milieuvriendelijke verven die gemaakt zijn van natuurlijke grondstoffen. Goed voor het milieu en goed voor het klimaat. Dat is Livos,  ... en nog veel meer !

's wereld eerste producent van natuurverven
Als 's werelds eerste producent van natuurverven, bouwt Livos op meer dan 40 jaar ervaring en kennis. Livos voelt zich verantwoordelijk voor mens en natuur.

Breed assortiment
Op Livosshop.nl wordt een selectie aangeboden uit het zeer brede Livos assortiment. Vindt u op onze site niet het gewenste product, dan kunt u het wellicht op www.livos.de vinden. In een mailbericht aan info@livosshop.nl zijn alle producten in Nederland en België tegen vaste verzendkosten (€ 14.95)  te leveren. Voor klanten uit België gelden dezelfde produkt- en verzendtarieven als in Nederland.

Voor meer informatie kunt u ons mailen of bellen.